Mijn foto

Bevriende bloggers

Must see websites

« Hoe Sinterklaas toch nog door kon gaan... | Hoofdmenu | Expert panel: Hoe begin ik aan nieuwe media? »

19-11-07

Reacties

Simon Renes

Het is vooral ook errug fijn dat de heeren van High Profile zulks initiatief hebben genomen. Met her en der ter leeringh ende vermaeck enkele "zou-anders-kunnen" puntjes is het een lekkere inspiratieprikkel geweest. Ben benieuwd wie er wat mee doet...

Marloes

Fuck Twitter? Zonder twitter zou ik nu niet hier zijn. I rest my case...

Marga Groot Zwaaftink

Wat ik wel frappant vond, was dat slechts een enkeling de link op zijn mobiel had geopend waardoor je je persoonlijke programma kon zien, andere deelnemers kon vinden. Als we als event organisers het zelf niet doen; hoe ga je het dan aan je klanten voorstellen! Dé tip van Ronnie Overgoor, Vincent Evers en van jouzelf vond ik dan ook heel terecht: ga nou ermee aan de slag, gewoon een beetje spelen, een account op LinkedIn maken of zoiets en je groeit er vanzelf in. Daarvoor hadden we 6 internet zuilen geplaatst maar daar was het niet echt druk...bij de bar wel!
Zover was ik gelukkig al wel! Maar ik ga er zeker meer mee doen! En nu...voetjes omhoog want als projectleider heb ik vele meters gemaakt bij Taets, maar het was heel inspirerend!

Jurgen

Hoe zou de wereld er uit zien zonder Twitter? Daar moet je niet aan denken toch? :)

Bedankt voor het compliment Rob. Succes met het blog!

mark wichmann

Leuk stukje Rob. Ik ben er helaas niet bijgeweest maar het commentaar en de (+kritische) reacties zijn duidellijk.

Joost Canters

Het viel mij inderdaad ook op dat de gesignaleerde ontwikkelingen wat meer toegepast hadden mogen worden op de evenementenbranche. Maar gezien het aantal vragende gezichten bij een term als RSS is dit soort dagen toch kennelijk erg wenselijk.

Mooie locatie trouwens, aankleding ook dik in orde.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.