Mijn foto

Bevriende bloggers

Must see websites

« Dat interweb, dat wordt nog wel eens wat...! | Hoofdmenu | Groene sex en CO2 neutrale condooms »

26-11-09

Reacties

Account Deleted

Tjes Rob, da's beslist geen fraai bericht. Mooi kl*te. Houd je taai. Gaston

Henk-Jan Winkeldermaat

Jee Rob, verschrikkelijk! Ik heb er geen woorden voor. Sterkte.

anna-maria giannattasio

O wat afschuwelijk Rob. Vooral die jeud herinneringen. Mijn hart huilt met je mee.

Dit is zo jammer. Hoop dat familie, vrienden en oud collega;s je nog kunnen helpen aan duplicaten...meubels is ook jammer...maar toch!

En weet je wat? Liever die spullen in de hens dan een een charismatische duizendpoot als jij. Maak maar weer genoeg historie in de toekomst!!!

Sterkte!

Simon Renes

Rob, bij het lezen zat ik telkens maar te hopen dat de grap kwam. Maar die kwam dus niet. Wat een drama moet dit voor je zijn. Simon

Robc

Hi Guys,
Dank voor jullie lieve reacties. Wij hadden een familietraditie waarin mijn vader met enige regelmaat gerookte Berliner leverworsten meenam van een slager uit Eindhoven. Tot op de dag van vandaag de aller lekkerste worst die ik ooit proefde.

Na zijn dood heb ik die traditie voortgezet (zelfs kantoor riep bij afspraakjes in die buurt: “neem je nog worsten mee..?”).

Tot die dag dat ik in Eindhoven voor een verlaten winkel stond. De slager was gestopt. Toen heb ik echt even het besef van een definitief einde moeten wegslikken.

Hoewel ook dit superkut is, heb ik toen geleerd dat een mentaal plaatje net zo waardevol is als een fysieke.

Derhalve heb ik nu ook wel affiniteit met de reactie van Ramses Shaffy toen “zijn bandje” Alderliefste kwam vertellen dat bij de brand ook hun aanpalende studio geheel was uitgefikt (inclusief alle muziekmasters): “…ach jongens, klote, maar het ruimt ook wel weer lekker op…”.

Met Claus op 7 december in het nabije vooruitzicht –met alle gelegenheid om balletjes te eten en te gooien- is een versneld Kalfje weliswaar bijzonder gezellig, maar misschien een beetje mijl op zeven. Ik stel het voorstel evenwel enorm op prijs.

Rob

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.